"На Швейцария да помагаме -
това от ГЕРБ предлагаме.
Да помогнем на швейцарците небогати
да получават български заплати.
Вместо те да ровят в кофи -
ще копаят картофи.
Студентите им ще пасат овце -
да се вземат във ръце.
И на всеки ъгъл на тамошните писти
дюнер ще пази скиорите от терористи."
www.faktor.bg/novini/balgariya/47829-borisov-balgariya-ima-s-kakvo-da-pomogne-na-shveytzariya.html
© Георги Todos los derechos reservados