П О М Ъ Д Р Я В А Н Е
Опитах да претуря планината,
но малко бях и подценил ината...
При първи напън нищо не се случи,
но жив човек - дорде е жив се учи!
На втори опит почнах отдалеко,
за да ми бъде сладичко и леко:
след много нежен екшън и заварка,
успях да попретуря... планинарка.
Послепис за всички, които искат
да станат планинарки:
НЕ ОТЛАГАЙТЕ днешната работа
за утре!
© Николай Христов Todos los derechos reservados