Когато до дилема се сведе
животът ти и търсиш поривисто
тоз отговор,
попитай някой друг
и остани със себе на чисто.
Професор строг питах за това -
какво би било ако златна рибка
обърне във света тез две неща -
оргазъм в махмурлук
и чак изхлипах.
Той се загледа в русите коси,
цигарата подръпна мълчаливо
и каза – Мила, проста не бъди,
такова чудо пагубно би било!
И каза още: - Я си представи
със силата на множествен оргазъм
брутален махмурлук те сполети
за грях какъв би била тая казън?!?
То ясно е, че "сички ше омрем",
но още питам жадно и със плам –
- Не може ли замяна само ден?...
- Да, може, я подай оргазма там!
© Лулу Todos los derechos reservados