В понеделник съм падащ ангел.
Спускам се от клоните на самотата си.
Следобедната Любовница -
вибрирам със струните на страстта.
Остани. Объркано те обичам.
Не ме пускай в дома си - тишина ще сервирам.
Ще се задъхам, преди да потегля.
Към корените на Самотата.
© Яна Todos los derechos reservados