И тази сутрин слушам новините,
прогнозата е бури, сняг и дъжд,
дали ще бъде слънчево в душите,
Алена ведро млъква изведнъж.
Говори за късмет, любов, пари,
те все на други зодии се падат,
на мойта пак на работа ще ù върви,
естествено, звучи като награда.
Навличам якето със бойните задачи,
изстинало кафето ще ме чака,
усмивка бодра, как само ми се плаче,
до 10 сутрин, Понеделнишки, така е.
© Ивон Todos los derechos reservados