31 dic 2013, 2:09

Понеже си забравил да ми пратиш 

  Poesía » De amor
592 0 1

Измислям оправданото несрещане:

например - две не виждаш от умора,

или пък вчера нещо много  грешно

прошепнала съм, докато се моля

 

това да е съдбовната минута,

в която две души съединяват

очаквания. А е много трудно

пространствата да ги сближават.

 

Измислям оправдание за бягството

зад онзи зид, сама която вдигам.

Отказвам още да повярвам в баснята,

че съм пропуснала че ме подмина.

 

Но ето, пиша в нета, търся в мейлите,

оставено писмо от теб за вричане.

Понеже си забравил да го пратиш,

изпращам аз. С две думички: "Обичам те".

 

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Измислям оправданото несрещане:

    например - две не виждаш от умора....
    Понеже си забравил да го пратиш,

    изпращам аз. С две думички: "Обичам те".
    Много истинско!
    Честита Нова Година!
Propuestas
: ??:??