Понякога
Понякога сънувам те в прегръдката
на океаните във синьо откровение.
Понякога ловувам във отвъдното,
как ласо метнала съм върху времето.
Понякога едва докоснати,
превръщат се мечти в прозрения,
че ти си в мен и стига ми достойнството
ти мой да си и в друго измерение.
Макар дори да е понякога,
усмихват се доволно изкушения,
че мамили са ме към безвъзвратното,
където с теб била съм в изтощение.
© Камелия Todos los derechos reservados
А това дали други ще го "четнат" и "коментирнат" е воля на потребителя в сайта!!! Аз не се налагам и не "задължавам" никого нито да ме чете, нито да ме коментира!!! А пък за такива като Вас, дето правите "от мухата слон" мога да подаря само своите усмивки и добронамереност!!!