Понякога
Понякога болката стихва. Понякога
сърцето с аритмия бие в гръдта.
В прозореца сънно надниква мечта.
В такава нощ скитам се с вятъра.
В такава нощ спомням си лятото.
Безумна, за малко забравям скръбта.
Откривам те в плахи следи на сърна.
Долавям те в полета птичи на ятото.
© Плами Todos los derechos reservados
Красиво е !