28 oct 2008, 11:16

Понякога... 

  Poesía
447 0 2

 

Понякога животът е твърде тежък и труден,

друг път е като детска игра.

Понякога някой тъпак ти се прави на умен,

понякога те хваща ужасна лигня.

Понякога очите ти ронят крокодилски сълзи

и ти се иска на мига да умреш.

Друг път радост и щастие има в очите ти

и животът е толкоз прекрасен.

Понякога любовта е във вените ти

и ти си на седмото небе.

А понякога сълзите по лицето ти се стичат

и разбито е твойто сърце.

 

Едно е винаги и е постоянно,

поне един човек те цени.

И поне на 1 човек ще му липсваш ужасно,

за един човек си струва да живееш ти.

© Сладурркатта Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • И аз съм на мнението на Петя!

    В живота има и лошо, но и хубави моменти!
    Струва си да живееш за любовта!
    Поздрав!
  • Моля те, това "лигня" никак не звучи поетично!
Propuestas
: ??:??