Понякога съм сам със теб и пиша.
Тогава чувствата прегръщам.
Стихът извира и у тебе диша.
Аз любовта желая и завръщам.
Докосвам своята душа, а галя тебе.
На криеница си играя със звездите.
Но все забравям да ги търся в мене,
и вместо тях откривам си мечите...
Любовта възкръсва всеки ден.
И чувствата усмихнати празнуват.
Извира много светлина от мен.
И всички в мене съществуват...
19.07.2010
© Красимир Todos los derechos reservados
Поздравления!