3 ago 2023, 8:58

Понякога 

  Poesía » De amor
219 0 0

Понякога

 

Понякога самотата е красива

с тишина, спокойствие, тъга!

Нещо скъпо с нея си отива,

а ти оставаш тука на брега!

 

Приятели отиват си със нея,

след тях остава само спомен жив!

И като жар във него те ще тлеят

и в самотата ти е си щастлив!

 

Понякога лекува самотата

и те оставя просто да решиш

дали ще си доволен от съдбата

или ще продължаваш да грешиш?

 

Понякога в сърцето ще остане

и ще измъчва твоята душа!

За гърлото ти друг път ще те хване,

ще те боли от нея през нощта!

 

Понякога е искана, желана

със себе си да бъдеш насаме!

Друг път отваря тежка стара рана

и ти се питаш сега на къде!

 

Луташ се без път и без посока

на кръстопът, без вяра,без мечта!

Брегът е пуст, морето е дълбоко,

със теб е само твойта самота!

 

02.08.2023 г.

 

 

 

© Георги Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??