ПОНЯКОГА
Понякога, поглеждайки звеэдите,
си спомням за онези дни,
когато ти ме гледаше в очите
и нежни думи ми реди.
Понякога тъгувам много,
защото си далеч от мен.
Понякога ревнувам много,
защото ти не си за мен.
Понякога животът няма смисъл,
защото зная, че те няма.
Понякога пък всяка мисъл
доказва, че животът е измама.
Понякога се мъча да забравя,
че теб завинаги ще помня.
Понякога не мога крачка да направя,
без за тебе да си спомня.
Но днес и винаги ще помня,
че ти бе първата любов,
че ти обичаше безкрайно
и на всично бе готов.
© Невена Христова Todos los derechos reservados