Понякога
Понякога мечтая си за
Нищото и нещото.
И всичко да е минало.
И да забравя.
Понякога стоя във настоящето.
Оглеждам се и знам -
желая да те мразя.
Понякога мечтая си за бъдещето.
И виждам, че тебе там
те няма.
Понякога обърквам времената,
но знам - не те желая.
Не те желая!
Кремена Кънчева Кънчева 23год.
30.11.2010г.
© Д-р Кремена Кънчева Todos los derechos reservados