8 may 2009, 11:20

Понякога и слънцето е тъжно 

  Poesía
628 0 4

                       

Понякога и слънцето е тъжно

 

Понякога и слънцето е тъжно,

но ти не се замисляш за това...

Успява то сълзите си да скрие

и светъл лъч да праща към света.

 

Не би могъл да знаеш как те пази

от своите сълзи – изгарящ дъжд!

Не би могъл да чувстваш колко страда

за всяка мъка земна... не веднъж...

 

Не го съди, когато в миг се скрие.

Това е неговия миг на самота –

така пак може топлината да открие.

Не си мисли, че бягство е това...

 

Приело слънцето едничката награда –

от себе си да дава топлина.

Не го вини, не знаеш колко страда,

за всяка болка, срещнало в света...

                 

© Ваня Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??