Не вярваш и не знаеш
дали това е тя,
понякога ще мислиш,
ще молиш и ще плачеш,
но винаги ще бягаш
след нея - любовта!
Понякога
ще ме обичаш,дори ще ме ревнуваш ти,
понякога ще сам далече,
понякога ще съм до теб,
но в мислите си мисля знаеш вече,
аз винаги ще бъда с теб!
Понякога ще те прегръщам
ще те целувам ден и нощ
и винаги ще те обичам,
защото тебе гледам аз - любов!
© Станислав Георгиев Todos los derechos reservados