26 jun 2008, 22:50

Понякога... но само в спомена 

  Poesía » De amor
861 0 1

Мечтата ми умря...

                 Но понякога в спомена се докосваме.

Небрежно се разминавахме (приживе) -

                                                с малко тъга.

Но понякога -

                      случайно се срещаме в спомена...

     (и аз тихичко я докосвам...

                                                   дърпайки струната на тъгата)

© Биляна Николаева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??