Понякога с вълшебната ти същност
се срещам в пъстри, звездни измерения
и в съчетание с ефирна външност
танцува твоят дух към просветления.
Омайващо усмихваш се... В очите
най- живите галактики извират.
Косите ти светлинните с мечтите
тъй плавно раменете ти допират.
Снагата ти виола романтична
в пространството и плува, и лети.
В божественият миг си мелодична -
гласът ти с нежноструние шепти.
Да чувствам и да виждам, и да чувам
теб истинската - с обич блаженствувам.
© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados