Попита ме дали те обичам,
дали те искам, в теб се вричам.
Седем пъти ще се закълна
обичат се шепнат нашите сърца.
Щастлива съм, че те имам,
че съдбата ни събра.
С теб вървим задружни във вечността.
© Виктория Милчева Todos los derechos reservados