любов където
пребивава — щастие
преизбуява
преизбуява
щастие — любов където
пребивава
...........................................
където обич
пребивава — щастие
преизбуява
преизбуява
щастие — където обич
пребивава
.........................................
любов преизбуява —
сиреч щастие
се възцарява
преизбуява
обич — сиреч щастие
се възвисява
© Стоян Минев Todos los derechos reservados