Невъзможната мечта - осъществена.
Доближих се до твоето сърце.
Ала, някак си, не съм освободена.
Нима това е чувството да си играчка в нечии ръце?
Преди бях друга, бях различна.
Сега живея ден за ден,
и ти продължаваш с тази усмивка иронична.
Още от началото не ти пукаше за мен.
И сега проклинам онзи ден,
когато срещнах очите ти сини.
Когато ти наистина значеше нещо за мен.
За теб направих хиляди жертви, неброими.
Ето в този момент стоя над теб,
а ти спиш, унесен в най-прекрасния сън.
Благодаря ти, за сърцето ти от лед,
но смятам да го напусна и изляза навън.
Сбогом и дано намериш любовта,
любовта, с която ти не ме дари.
И макар, че ми отне цяла радостта
съм щастлива - накрая ти НЕ победи.
Сега се чувствам толкова свободна...
© Михаела Todos los derechos reservados