ПОРЕДНИЯТ “РАЗОЧАРОВАН” БИЛЕТ
Протягам аз ръка към теб,
но ти не виждаш ме, далече съм
и с поредния “разочарован” билет,
аз отивам си и жив съм плет.
И мъка тегне в душата ми,
И всичките стихии-те са в мен,
а беше толкова вълнуващо
и ти го разруши за ден.
Отивай си, върви по своя път.
И аз по моя ще поема с високо вдигната глава,
помни, че дадох всичко аз за любовта,
защото името ми е ЖЕНА.
Сега търси си по-добра от мен,
която да те гали и целува.
А аз ще те забравя, както ти - за ден
и ще започне друг да ме вълнува.
Така се случва знай в живота,
Бумерангът връща се, помни,
ще носиш ти на времето хомота и
със сълзи ще си припомняш за отминалите дни…
БОЛИ,НАЛИ………….???© Илияна Todos los derechos reservados