Политици. Жилища. Мерак.
Компромати. Думи. Похлупак.
Асансьори. Изкопи. Пари.
Далавери. Глутница. Игри.
Суперлукс. Гаражи. Уреден.
Парламент. Лобизъм. Бизнесмен.
Нагаждачи. Алчност. Хитреци.
Комплексари. Подлост. Наглеци.
Лицемери. Мрамори със Псалм.
Криене. Усукване. Провал.
Говорилня. Медии. Комплот.
Адски гръм. Затишие. Живот!
© Данаил Таков Todos los derechos reservados