Obra no adecuada para menores de 18 años
В прохладния ми офис климатикът
в дует жужи с компютъра досадно –
стомахът ми къркори – ах, циникът...
подсеща ме, че много му е гладно!
Захвърлям папките, фактурите и факса,
“прелитам” край охраната на входа,
пропускам този път да питам, “как са” –
сега не ми е до “тежненията на народа”.
“Бръмча” с колата си по жълтите павета –
в една от уличките зная ресторантче,
където кухнята, съвсем не е превзета,
а сервитьорката, е сладичкото Анче.
Паркирам някак си между колите,
“наблъскани”, като сардели
и влитам, като хала през вратите,
към масите с покривки чисти, бели.
Поръчвам бързо... Анчето ме знае –
с усмивка свежа, пъргавичко припка.
Сервира ми – а сякаш си играе,
палувайки със сервитьорска щипка.
Но, аз съм гладен... Анчето вежлива,
поднася ми десерта и кафето –
заситих се. Блаженна и ленива,
мечтателност ме лъхва в сепарето.
Запалил съм цигара.
Към тавана,
димът се вие и рисува,
не Анчето, а пищна Ана,
която ме желае и жадува.
И тя, е с късичка поличка
с престилка и касинка на главата,
но в деколтето и черта, а не чертичка,
разделя гръд овална и излята!
Танцува ми, огъва си снагата,
загърбва ме, наведена повдига,
поличката – с ръка между краката,
погалва прашката, която ми намига.
Обръща се, косите разпиляла,
касинката захвърля ми във скута
и коленичейки захапва подивяла,
касинката... А ципът ми, изпука.
Хвърчат пружини, ластици, колани –
разкъсал ги “хайдукът ми” настръхва,
че клатил беше за последно лани...
Бамбината “уплашено” изтръпва.
Но, ето, от дима изниква втора,
с фуражка и със стик в ръката,
на първата тя идва за “опора” –
“хайдука” да катурнат във борбата.
От някъде зададе се и трета –
без медицински персонал не може –
изглеждаше бая проклета...
- А... Ето и четвърта – Боже!
И тъкмо виждах се на пух и перушина,
оплакващ “воеводата”, на части,
когато Анчето за сметката намина
и ме спаси от мойте... Кръшни страсти.
© Бостан Бостанджиев Todos los derechos reservados