Неистово жадувам за парички –
пари, пари, о, трябват ми пари!
Признавам си, мечтите ми, да, всички,
са в пачки, във играчки, на софри.
Пържоли искам, върху скари жарки,
прасета, чевермета и суджук.
Вина, ракии, алкохоли с марки,
а може за разкош и пръжки с лук.
Минаваме през дрешки и обувки,
коли, мотори, джетове и джип.
Екскурзии – далечни, а и близки,
със кетъринг във спа-хотел най-ВИП.
Джакузита, масажи и басейни,
вечеря в ресторант с оркестър жив.
Та после всички яко да отвея,
прегледат ли фейсбука ми щастлив.
Това ми е животът, к`во да искам,
на всичко друго – чао, нали съм здрав!
Душата ми е – на амеба циста,
умът – стерилизиран с автоклав!
© Данаил Таков Todos los derechos reservados