10 ene 2018, 22:50

Портите на нежността 

  Poesía » De amor
398 0 1

Китка от росни цветя -

туй си ти, туй е любовта.

Те и през зимата не вехнат

и портите на нежността открехват.

 

Че любовта нивга не загива,

когато е истинска, когато е красива.

Тя болката успокоява

и от злото ме спасява...

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??