24 mar 2008, 14:52

Портрет 

  Poesía » De amor
622 0 9
 

Рисувах те, когато бе заспала

и красиво се усмихваше насън.

 

Рисувах те, след като беше пяла

и от умора ти трепереше гласът.

 

Рисувах те на твоето пиано,

рисувах те на малкия ти стол.

 

Рисувах те в черно и във бяло,

за мен звучеше ти като акорд.

 

Рисувах те, защото знаех,

че хубава и истинска си ти.

 

Рискувах аз, да се огледам

в дълбоките ти мамещи очи.

 

Рискувах с думи да те нарисувам,

със звук да те извая -

 

за да помълчим...

© Яни Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??