18 ene 2011, 12:37

Портрет 

  Poesía » De amor
1066 0 20

Избуяло от обич  кокиче
във душата ти  нежна живее,
а  косиците бързейно тичат
и пенливо-прекрасно къдреят.


По ръцете ти музи танцуват,
вдъхновени от красотата,
с глас-звъниче поети римуват
стих, докосващ безкрая в душата.


По нозете ти - дивни градини,
плодове от копнежи узряват,
рамене с аромат на малини
тръпки зной нацъфтял съзерцават.


В  твоя сън - чудно слънчево зайче
по очите момчешки лудува,
влюбен порив с целувки играе си
във  мечтата ти - женски красива...

© Михаил Цветански Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??