14 may 2009, 23:35

Портрет насън в стил "fantasy" 

  Poesía » De amor
449 0 1

Портрет насън в стил  „fantasy”

 

В съня ти беше със зелена рокля.

Косата ти достигаше зeмята.

Очите ти – те бяха същите.

Защото винаги са същите.

Усмихваше се.

И това е.

Нужно ли е повече?

© Наследник на Куфара Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??