Когато разберем порядъка в света
ще се научим да приемаме смъртта без да я тъжим.
Когато отворим сърцата си за този порядък ще приемаме
болката без болка,
Начин да разтълкуваме тайните му е да оставим душите си на спокойствие и да течем подобно на ноемврийското ручейче, което през Май се превръща в бучащо гърлище,
но все тече,
промяната е да не спираме
и когато бързаме, и когато се бавим.
© Илияна Димова Todos los derechos reservados
Понрави ми се, поздравления!