6 sept 2011, 12:11

Поседнах в летния лежерен ден 

  Poesía » Otra
491 0 2

 

 

Поседнах в летния лежерен ден

Поседнах

в летния лежерен ден

на сянка шарена

в градината вековна.

И слънцето

погледнах със любов -

промъкваше се

весело през клоните...

Високо в чистото небе

балони люшкаха се в танци

грациозно. Едно усмихнато

детенце тичаше след тях,

разперило ръчичките – като криле,

които готвят се за полет...

 

 

© Хрис Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??