24 nov 2014, 17:39

Послание 

  Poesía » De amor
444 0 0

В мечтите на очите ти 

припламнали,

в полъх прелетя сокол,

в този изгрев в небосвода

прегърнал целия простор.

В душата ми, загнездва се

вълнение,

канелени стъбълца и аромат...

на домашно, тихо сътворение

комбинация от пролет

и утихнало огнище посред нощ.

Звъни, звъни в душата ми

камбана,

разцъфва като в ароматен дъжд.

Калинка тихо по стеблото

се прокрадва,

нежно в утрото разцъфва  и

синчец.

 

© Ирена Велинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??