Ти знай - от този свят, че всичко си отива,
угасва любовта, стареем със години.
И знай, че някой ден смъртта
отнема, без да пита, нашите любими.
Затова ще те обичам в този миг,
ще грабя от живота с пълни шепи.
Обичай ме и ти, вземи ме - време не губи.
Не се замисляй - днес живей,
защото късно може да е утре.
© Селвихан Кайа Todos los derechos reservados