11 abr 2013, 18:26

Послание 

  Poesía
420 0 0

В едно събираш

чувства и желание,

за да напишеш

своето послание.

 

Но не посланието

изпращаш в този миг

на любимата далече,

а чувствата със своя вик.

 

Кога ще ме докосне

меката ти длан,

за да ти докажа

своя блян.

 

За танца лунен

нужни са тук двама,

това ще бъдем ти и аз,

ако душата моя чуе твоя глас.

© Никола Диманов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??