Живей тъй,
че когато вдигнеш очи към звездите,
вятърът леко да милва лицето ти!
Запей тъй,
както летем през нощта пеят щурците!
Лети и ти тъй,
както летят есента птиците!
Засмей се така,
че да тръпне от радост сърцето ти!
Мечтай и ти така,
че никой да не открадне мечтите ти!
Усмихвай се така,
че да се стопи всяко късче лед!
Прощавай и ти така,
както биха простили и на теб!
© Диди Todos los derechos reservados