***
ДЕЦАТА ни-най-Скъпите Подаръци!
Да са щастливи в идващите дни!
Да ни даряват с Внуци и Правнуци...
чак до дълбоки старини!
Животът ни, макар и труден,
понякога така и да боли...
Не се отчайвайте и знайте!
След всички бури идват Светли дни!
Да ги прегърнем - не и за последно...
като мъничета невинни и добри.
Редят се листи, черно-бели,
но Цветното ще победи!
Честита Годишнина на сайт "Откровения"!
На всички, които почитат Деня на родилната помощ
( Бабинден) - (Международен ден на прегръдката)
Да са Живи и Здрави, да Вярват в Доброто
и Нови Творчески Успехи!:)
© Виолета Минчева Todos los derechos reservados