Някои хора се мислят за всевишни,
мислят, че целунали са Бога...
(целунали са го, ама на друго място)
толкова възбудени и Боготворени се усещат,
дори през рамо не поглеждат,
за да видят
как възбудено Луцифер
им диша във врата,
аз пък ще натискам педала
на живота
и ще дърпам сатаната
за опашката!
Иска ми се да го видя мръсника
гол, наведен и по
прашки!
© Христо Манчев Todos los derechos reservados