Тази криза на Късната пролет
ще я вкара в големи разноски,
рови нета за чартърен полет,
търси кредит – ще връща на вноски.
Вече знае – веднъж се живее,
иска пак да е първо кокиче,
ще накара Южнякът семеен,
подир нея отново да тича.
Ще отскочат за малко до Бали,
как ù трябва бял бански на връзки,
под чадъри ще пият кампари,
ще цъфтят от любов... без задръжки.
© Ивон Todos los derechos reservados