Последен сезон
Навън вее зимен вятър
и шума разпилява.
А зимата в мен...
мисли тъжни всява.
Затанцуваха листата
с вятъра студен...
Танцът ме докосна,
стана светло в мен.
Горе на небето,
и слънцето изгря.
Кокичета бели...
надигнаха глава.
Зима е...
последния сезон...
Но Животът продължава,
и със зимен фон.
© Лилия Нейкова Todos los derechos reservados