Последен танц
Душата ми е празна. Не плачи.
Душата ми кънти като камбана.
Сърцето ми те търси с очи,
но тъмно е, и толкова е рано.
Последна нощ, а утре ще си ида.
Телата ни изгарят в танц лудешки.
С наведена глава ще си отида,
без сбогом, без багаж, но с грешки.
merigold
© Мери Todos los derechos reservados