Слънцето угасва,
луната спира да
диша.
Сбогуват се небето
и земята, разделят
се безгрижни
сънища.
Чупят се щастливи
въздишки, вечността
надпреварва се с времето.
С гръм и трясък идва
последният изгрев -
с последната закъсняла
молитва.
© M.M Todos los derechos reservados