Една любов остава най-последна –
последната не знаела прегради.
Потърсиш ли следата и́ „безследна“,
ще блесне насред звездни водопади.
И колкото звездите на небето –
любови толкова, и все горещи,
ала с една единствена в сърцето –
до гроб житейски бури ще пресрещаш!
© Данаил Таков Todos los derechos reservados