Всичко ли е безсмислено и суета?
Всуе ли за безсмъртие мечтаем?
Жесток е към нас света,
защо е тъй - не знаем.
Гледам часовник сега,
виждам времето ми как изтича
и обзема ме голяма тъга,
че живота силно аз обичам.
Малки сме в тоя свят грешен,
опитваме се някак си да се спасим,
но в крайна сметка опитът е неуспешен,
затуй, уви, наникъде вървим.
© Георги Todos los derechos reservados