Дойдох, живях и...си заминах.
И нищо в себе си не взех.
През много радости преминах
и щастието аз превзех.
Не се опазих и от болка...
Във крачките си и греших,
но във семейната двуколка
аз мисията си открих.
И съм доволен от живота.
Прощавам и простен да съм.
До тук – със вас – ми беше вота,
а другото е вече сън.
И всичко мое от днес е ваше –
остава то за спомен тук.
И нека то да ви опаше
със моя образ, жест и звук.
Следи от себе си оставих
в картина, в книга и във стих.
А вас за миг не изоставих
и обичта си съхраних.
© Никола Апостолов Todos los derechos reservados
Ще ви очаквам! Поздрави от мен!