Последният Етаж
Последният етаж, последният етаж,
една малка крачка и политаш.
Кажи, приятелю, имаш ли кураж?
Струва ли си? Защо не се запиташ?
Нима животът ти е неуспешен?
Наркотиците и алкохолът, казваш, те докараха дотук.
Замисли се, начинът ти на живот е бил грешен.
Остани, излекувай се, живей напук.
Къде останаха добрите спомени?
Дълбоко в душата ти заровени.
Ти можеш, излез от този ад.
Преодолей своя наркотичен глад.
Последният етаж, последният етаж,
една малка крачка и политаш.
Кажи, приятелю, имаш ли кураж
да поправиш грешките, струва си да се опиташ.
28. 06. 2011г.
В. Николов
© Веселин Todos los derechos reservados