Още една учебна година измина,
през която събрахме знания полезни.
Научихме се, на много нови неща....
някои полезни други не съвсем,
ще кажем сбогом на нашите учители прекрасни,
и ще изкараме едно чудесно лято,
но щом избие септемврийският звънец,
отново ще седнем на старите си чинове.
Готови за нови и страхотни знания!
Казаха много ученици сбогом
и за тях отдавна би последният звънец ,
но за нас той не е последен.
Ще имаме още шансове за удивителни мигове,
с класа и нашите учители .
Благодаря ви , за прекрасната година,
с която дарихте както мен ,така и много други ученици!
© Еленка Гишина Todos los derechos reservados