Последно колело
Предавка
Ехо от звука на останалите
Подритнато
Предало се
В планината на
Осмия месец
Се чува плач
Идва новото време
На крясъци
И страх
От бъдещите му наздравици
Иисус никога повече няма
Да влезе в моя дом
Добре ме е гушнала мама
В моя Едипов заслон
30.12.2006
© Десислав Илиев Todos los derechos reservados