Ако утре не се събудиш до мен,
ако е твърде късно и пак се разминем,
ако ли утре до късно сънуваш,
ако днес е последния ден,
Казвам ти щастливо лека нощ,
но утре пак ще се смеем,
макар и звездите да светят, луната да спи,
с планетите ние ще пеем.
Нима няма да спиш спокойно без мен,
нима ще ти липсвам нощем,
нима това не е само “ако”,
нищо хубаво не е свършило още.
© Евгения Todos los derechos reservados