Ех, Радой, Радой,
как ни липсваш в този строй.
Че без твойте каламбури
все стоим си със потури,
а се мислим за велики
и скимтим си боси, тихи.
За поезията люта
никой днес не му пука,
че животът е разклатен,
и свинецът е безплатен.
Ех, Радой, Радой,
как ни липсваш и в този строй.
свинец- куршум
© Румяна Друмева Todos los derechos reservados