В малките часове нощта
моя прозорец единствено свети!
Другите спят, а в тях тъмнина –
градът е готов за нощен живот!
За теб си мисля, докато спиш
как сутрин ще озаряваш лицето
на някого друг, а моето
една самотна лампа огрява!
Една луна, грееща и през деня
си ти в моя живот.
Слънцето свети дори в нощта,
в моята стая, мека любов!
© Никола Станиславов Todos los derechos reservados