2 jun 2013, 10:47

Посрещай 

  Poesía » De amor
498 0 0

А глухарчето очакване снишава се.
Отдава дан на лебеда надежда – бременен 
със меланхолия. Лодкарят приближава го,
и после дълго в птицата вилнеят трепети.


Ей така... и аз надничах – неизправена –
във твоя ярък пристан от старинно сребърно.
Недописана история за заедност.
От кой? Ще каже времето. А ти посрещай го...

 

© Няма Значение Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??